Saradnja

Kao sistem integrator, umbra software je oformila strategijsko partnerstvo sa svetskim kompanijama, liderima u proizvodnji opreme za automatizaciju, a u cilju da svojim korisnicima pruži najmodernija rešenja, pouzdanu opremu i visok nivo usluga. Radom na zajedničkim projektima sa domaćim i stranim kompanijama umbra software ima priliku da stekne nova znanja i usvoji nove tehnologije i da doprinese saradnji domaće i inostrane privrede.

2014. godine umbra software je postala ekskluzivni zastupnik i distributer vodeće svetske kompanije u oblasti sigurnosne automatizacije - 'Pilz', za područje Srbije (a Novembra 2015., i za područje Bosne i Hercegovine). 'Pilz' je nemačka kompanija sa preko 65 godina tradicije razvoja proizvoda u oblasti sigurnosne automatizacije, i danas zapošljava preko 2.000 ljudi, koji su potpuno posvećeni glavnom načelu kompanije - 'sigurnosna automatizacija - više od automatizacije'.

2000. godine umbra software potpisuje ugovor o dugoročnoj poslovno-tehničkoj saradnji sa kompanijom 'GOŠA FOM' iz Smederevske Palanke i počinje zajednički rad na projektima automatizacije koksnih mašina za rusko tržište.

umbra software je 2017. godine postala ekskluzivni zastupnik i distributer renomirane nemačke kompanije 'Kunbus', za područje Srbije i Bosne i Hercegovine. 'Kunbus' je firma koja je specijalizovana za komunikaciju u industriji.

umbra software, zahvaljujući 'GOŠA FOM', ostvaruje čvrstu saradnju sa 'PPT inženjeringom', kroz više poslova u inostranstvu.

Počevši od 2011. godine, umbra software ostvaruje uspešnu saradnju sa firmom 'DJOMICO' iz Kragujevca, u oblasti automatizacije mašina za sečenje trafo limova.

Od 2013. godine, umbra software ostvaruje uspešnu saradnju sa firmom 'KOHLS Maschinenbau GmbH' iz grada Freigericht (u Nemačkoj) u oblasti automatizacije proizvodnih linija.