'Pametne kuće'

'Pametne kuće', u današnjoj eri potpune automatizacije najšireg dijapazona aktivnosti i delatnosti, nameću se kao potpuni imperativ u smislu poboljšanja kvaliteta života. Ovakvi inteligentni sistemi omogućavaju automatizaciju Vaših domova i kancelarija i pružaju mogućnost daljnje integracije sa drugim sistemima koji već postoje (npr. sa različitim alarmnim i sigurnosni sistemima).
Jedna od prednosti korišćenja sistema "pametnih kuća", jeste i njihova jednostavnost za korišćenje ili kontrolu. Upravljanje ovakvim sistemima moguće je (pored upravljanja automatskim putem ili putem interneta) i uz pomoć običnog mobilnog telefona (putem, npr. SMS-a) što Vam daje mogućnost da upravljate (ili budete informisani) bilo kada i bilo gde.

'Pametne kuće'

 'Pametne kuće' su danas osnova svake moderne kancelarije i svakog modernog doma. Jednostavnost upotrebe i značajne uštede u energiji, daju sistemu 'pametnih kuća' nesumnjivu prednost, u odnosu na klasične sisteme. Mogućnosti kombinovanja prilikom izrade sistema 'pametnih kuća', zavise od Vaših želja i od Vaših potreba.

umbra software Vam nudi svoje iskustvo, znanje, proverene inženjere i vrhunsku opremu.

Kontaktirajte nas!

Proverite zašto smo u vrhu u oblasti automatizacije!