KUNBUS je nemačka firma koja je specijalizovana u industrijskoj komunikaciji, industrijskoj automatizaciji i industriji 4.0. KUNBUS GmbH osnovana je 2008. godine s ciljem pružanja inovativnih i ekonomičnih proizvoda stalnom rastućem tržištu industrijskih mreža (Fieldbus, industrijski Ethernet). KUNBUS-ovo prirodno stanište je okruženje industrijske komunikacije u tehnologiji automatizacije, procesa, proizvodnje i pogona. KUNBUS nudi razvojne usluge, standardizovane Fieldbus (npr. Profibus, CANopen, DeviceNet) i industrijske Ethernet (Profinet, Ethernet / IP, SERCOS, EtherCAT) proizvode, proizvodnju i logistiku, i to sve iz jednog izvora. KUNBUS je firma koja je u porodičnom vlašništvu i ona kao takva traži dugoročni uspeh. Svi KUNBUS-ovi zaposleni bave se pravovremenom isporukom visokovrednih proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta za svoje klijente. KUNBUS sebe vidi kao odgovornog partnera svojih kupaca.

 

 

 

 

Revolution Pi – Open Source IPC zasnovan na Raspberry PI

Kao najzanimljiviji proizvod u svojoj gami proizvoda, KUNBUS posebno izdvaja Revolution PI.To je otvoren, modularan i jeftin industrijski PC baziran na poznatom Raspberry Pi. Smešten u elegantnom i uskom kućištu, Revolution Pi pruža mogućnost ugradnje na DIN-šinu, pri čemu se osnovni modul (raspoloživ u tri različite varijante) može jednostavno proširiti raznim ulazno-izlaznim modulima. 24V moduli se preko priključaka mogu jednostavno konfigurisati putem grafičkog alata za konfiguraciju.

Više o porodici Revolution PI

Za više informacija o KUNBUS proizvodima, predlažemo posetu  našem sajtu!

Contact

Get In Touch!

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim.

Address

1234 Divi Road
San Francisco, CA 93842

Phone Number

7 495 999 00 00

E-mail

info@domain.ru

We promise we don't send spam