Zastupnik firme PILZ za Srbiju, BiH I Makedoniju

Vodeća svetska firma u oblasti sigurnosne automatizacije

Kompletan portfolio proizvoda

.

PILZ je vodeća svetska kompanija u oblasti sigurnosne automatizacije.

Kao stručnjaci u oblasti sigurnosti ljudi, mašina i okruženja, PILZ pruža rešenja za sve grane industrije, kupcima širom sveta.

Rešenja koje PILZ nudi, obuhvataju inovativne proizvode na području senzorike, kontrole i tehnologije pogona.

PILZ ima tradiciju porodične firme koja traje više od 70 godina. Bliskost firme sa klijentima je evidentna u svim područjima – PILZ uliva poverenje kroz lične konsultacije, kroz visoku fleksibilnost i kroz pouzdane usluge. Širom sveta, PILZ je zastupljen sa preko 30 podružnica i ogranaka, kao i sa 17 prodajnih partnera na svim kontinentima. Više od 2.800 zaposlenih, od kojih je svaki ambasador za sigurnost, čine da najvrednija imovina Vaše firme bude Vaše osoblje – koje može da radi sigurno i bez povreda.

Tehnički, lično, ekološki i ekonomski – to su četiri dimenzije automatizacije gde PILZ brend nudi čoveka, mašinu i okruženje, kao ‘ambasadore sigurnosti’.

Izaberite sigurnosno orijentisane komponente, koje su u skladu sa Vašim potrebama, i osetite prednosti sigurnosnih, kompletnih rešenja!

PILZ može da Vam ponudi univerzalni koncept za rešenja koja se mogu primeniti kroz industrijske sigurnosne i standardne kontrolne funkcije – postrojenja ili mašine – centralizovane ili decentralizovane – jedinične proizvode ili potpuna rešenja.

Sa PILZ-om pronađite rešenja za Vaše automatizovane funkcije!

Više informacija na:

www.pilz.com

 

Contact

Get In Touch!

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim.

Address

1234 Divi Road
San Francisco, CA 93842

Phone Number

7 495 999 00 00

E-mail

info@domain.ru

[/db_pb_signup]
We promise we don't send spam